Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2020

Gösterim: 1434

İşletme ve Ekonomi Topluluğumuz Online “Everything Can Change-19” Etkinliği Düzenliyor

İşletme ve Ekonomi Topluluğumuz tarafından düzenlenen küresel salgın Covid-19 ve bu pandemik salgının ekonomiye, lojistiğe ve diğer sektörlere karşı etkisinin anlatılacağı ECC-19/Everything Can Change, online platform Webinar ile birlikte 13-14-15 Nisan’da ekranlarınızda olacak. 3 gün sürecek olan bu büyük online etkinliğe tüm öğrencilerimiz davetlidir.

Etkinliğe katılım sağlamak isteyen öğrencilerin, linkteki formu doldurması gerekmektedir.

https://forms.gle/sHuU2UAmuLySQgNV6

 

Oturumlara ait konular;

ECC-19 Webinar Etkinliğinde 13 Nisan;

1. Oturum: Cumhurbaşkanlığı Ekonomi İzleme ve Koordinasyon Daire Başkanı Hakan Yurdakul katılım sağlayacak. Hakan Yurdakul, “Dünya ve Türkiye’de Kriz Ekonomisi” konusunu ele alarak günümüzde tüm dünyayı saran Covıd-19 virüsü sonrası yaşanabilecek ekonomik değişimlerden bahsedecek.

2. Oturum: Katılacak olan İMEAK DTO Kocaeli Şubesi Meclis Başkanı Kürşat Bal “Türkiye’de Deniz Ticareti ve Limanlar” konusuna değinecek.

3. Oturum: HerGünÖğren Kurucusu İnanç Ayar, “Bireysel Liderlik” konusunu ele alacak.

4. Oturum Ussal Danışmanlık Yönetici Ortağı Ussal Şahbaz katılım sağlayacak.

ECC-19 Webinar Etkinliğinde 14 Nisan;

 1. Oturum: Microsoft Yazılım Geliştirme Teknolojileri Genel Müdür Yardımcısı Cavit Yantaç, “Dijital Dönüşümün Kazandırdığı Fırsatlar” konusuyla katılım sağlayacak.

 2. Oturum: SAP Pazarlama Direktörü Erdem Aksakal, beyaz yaka ve kurumsal hayattan bahsederek dijital dönüşümün kriz zamanında kazandırdığı faydalara değinecek.

 3. Oturum: ASELSAN İK Sistemleri Geliştirme Müdürü Nazmi Boşça, “Krizi Geleceğe Çevirmek” konulu oturumda yer alacak.

 4. Oturum: Karel Teknoloji Şirketi CTO’su  Yaman Tunaoğlu, “Covıd-19 Sonrası İş Yaşamında Beklenen Değişimler” konusundan bahsedecek.

ECC-19 Webinar Etkinliğinde 15 Nisan;

1. Oturum: Turkcell CMO’su Ömer Barbaros Yiş katılım sağlayarak “Pazarlamanın Geçmişi ve Bugünü” konulu oturumda pazarlamayı ele alacak.

2. Oturum: Katılım sağlayacak TİM Üyesi ve Altınbaş Üniversitesi Rektör Yardımcısı Emre Alkin “Corona Virüsün Ekonomiye Olan Etkileri” konusunu ele alacak.

3. Oturum: Papara CEO’su İlker Diker “Dijital Dünyada Nakitsiz Toplum” konulu oturumda yer alacak.

4. Oturum: Hepsiburada CMO’su Yüce Zerey katılacaktır.


Fotoğraflar