Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2020

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Bandırma Şubesi’nden Rektörümüze

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Bandırma Şube Başkanı Ahmet Varol ve beraberinde Şube Yönetim Kurulu Üyeleri, Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’i ziyaret etti. Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, başta uluslararası öğrencilerimiz olmak üzere, yardıma ihtiyaç duyan tüm öğrencilerimize Covid-19 salgını sürecinde yapmış oldukları yardımlardan dolayı İHH Bandırma Şube Başkanı Ahmet Varol’a teşekkür etti. Varol da, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde kurban vekâletini İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH)’na verdikleri ve bugüne kadar vakıf çalışmalarına vermiş oldukları destekler için Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’e teşekkür ederek plaket takdiminde bulundu.