Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2019

Gösterim: 793

Etiyopya Federal Demokratik Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Wondimu Gezahegn Gebremichael'den Üniversitemize Nezaket Ziyareti

Etiyopya Federal Demokratik Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Wondimu Gezahegn Gebremichael, Üniversitemize nezaket ziyaretinde bulundu. Ülkeler arası iş birliği çalışmaları kapsamında, Bandırma ve Erdek'te Belediye başkanları ve Ticaret Odası başkanları ile bir araya gelen Gebremichael, eğitim iş birlikleri konusunda Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir ile görüş alışverişinde bulundu. Gerçekleşen ziyarette, üniversiteler arası işbirliği anlaşmaları ve uluslararası öğrenci çalışmaları noktasında Konsolosluğun ve Üniversitemizin birlikte hareket etmesinin ülkeler arası iletişimi kuvvetlendireceği belirtildi.

Ziyarette, Üniversitemizde öğrenim görmekte olan Afrikalı öğrencilerin memnuniyetlerinin Afrika coğrafyasında bilindiğini ve takdir edildiğini belirten Gebremichael, Etiyopyalı öğrencilerin Üniversitemizde öğrenim görmeleri hususunda Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir ile görüş birliğine vardı.

Toplantı karşılıklı hediye takdimleri ile sona erdi.


Fotoğraflar