Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2018

Erdek Meslek Yüksekokulumuz’dan Çetin Prestige Resort Hotel’e Teknik Gezi

Üniversitemiz Erdek Meslek Yüksekokulu tarafından, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğrencilerimizin öğrendikleri teorik bilgileri uygulama sahasında görebilmeleri amacı ile 4 Ekim Perşembe günü Erdek Ocaklar’da Çetin Prestige Resort Hotel’e teknik gezi düzenlenmiştir. Gerçekleşen teknik gezide Dr. Öğr. Üyesi Samet Çevik, Dr. Öğr. Üyesi Melahat Yıldırım Saçılık, Öğr. Gör. Aytaç Toptaş ve Öğr. Gör. Özlem Aydoğdu Atasoy öğrencilerimize eşlik etti. Öğrencilerimizin örnek uygulamaları yerinde gözlemlemeleri ve kariyerleri ile ilgili konularda ayrıntılı bilgi edinmeleri amacıyla düzenlenen gezide, Çetin Prestige Resort yetkilisi Serkan Çetin öğrencilerimize otelcilik hizmet alanlarını tanıtarak iş akış süreçleri hakkında bilgiler verdi.