Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2018

Gösterim: 886

Endonezya Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Herry Sudradjat’tan Üniversitemize Nezaket Ziyareti

Endonezya Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Herry Sudradjat, Endonezya Cumhuriyeti Sosyal-Kültürel İşler Konsolosu İwan Mulyatno, Endonezya-Türkiye Eğitim Vakfı Başkanı Doddy Putra ve Endonezya Cumhuriyeti Başkonsolos personeli Endro Sampurna uluslararasılaşma hedefinde büyük başarılar sağlayan üniversitemize,  nezaket ziyaretinde bulundu.

 

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarete, Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in yanında Genel Sekreterimiz Cihangir Boz, Dış İlişkiler Koordinatörlüğü Öğretim Görevlimiz Ömer İnan ve üniversitemizde öğrenim gören Endonezyalı öğrenciler de katıldı. 

 

Gerçekleşen ziyarette, Endonezya ve Türkiye arasındaki eğitim, kültür ve ticaret faaliyetlerinin arttırılması yönünde görüşmeler yapılarak fikir alışverişinde bulunuldu.

 

Endonezya Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Herry Sudradjat, Endonezyalı öğrencilerin Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’nde öğrenim görmelerinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, ilerleyen dönemlerde Endonezyalı öğrencileri üniversitemizin yüksek lisans ve doktora programlarında da görmek istediklerini ifade etti. Üniversitemizde öğrenim görmekte olan Endonezyalı öğrencilerin üniversitemize, şehrimize ve ülkemize duydukları memnuniyeti her fırsatta dile getirdiklerini belirten Sudradjat, Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’e plaket takdiminde bulundu.

 

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir samimi bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Endonezya Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Herry Sudradjat ‘a Bandırma Vapuru maketi, hediye ve plaket takdiminde bulundu.

 

Ziyaret esnasında üniversitemiz ve çalışmaları hakkında bilgi edinen Endonezya Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Herry Sudradjat, Endonezya Cumhuriyeti Sosyal-Kültürel İşler Konsolosu İwan Mulyatno, Endonezya-Türkiye Eğitim Vakfı Başkanı Doddy Putra ve Endonezya Cumhuriyeti Başkonsolos personeli Endro Sampurna, kendilerine gösterilen ilgi dolayısıyla Rektörümüz’e teşekkür ederek kendisine üniversitemiz faaliyetlerinde başarılar diledi.


Fotoğraflar