Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2023

Gösterim: 723

"Çok Disiplinli Manyas Araştırmaları: Finansal, Ekonomik ve Sosyal Yaklaşımlar" Kitabının İkinci Cildi Yayımlandı

Manyas Meslek Yüksekokulumuz akademisyenleri tarafından yürütülen ve Manyas Belediyesi tarafından desteklenen “Çok Disiplinli Manyas Araştırmaları: Finansal, Ekonomik ve Sosyal Yaklaşımlar” kitabı serisinin ikinci cildi yayımlandı. Manyas MYO Müdürümüz Doç. Dr. Ufuk Bingöl’ün fikir öncülüğünü yaptığı proje, Dr. Öğr. Üyesi Müjde Aksoy’un editörlüğünde gerçekleştirildi.  

Üniversitelerin sadece evrensel düzeyde değil yerel düzeyde de katkı sunma anlayışının bir yansıması olarak hayata geçirilmiş olan eserde Manyas ilçesinin güçlü ve zayıf yönleri teorik ve uygulamalı araştırmalarla ortaya kondu. Projede yer alan on akademisyen, kendi alanlarında yaptıkları araştırmalarla Manyas ilçesine fayda sunmak adına kaleme aldıkları 9 bölümde çeşitli önerilere yer verdi. 

Doç. Dr. Ufuk Bingöl, Doç. Dr. Mustafa Kevser, Doç. Dr. Kemal Çiftyıldız, Dr. Öğr. Üyesi Müjde Aksoy, Öğr. Gör. Sare Bostancı,  Öğr. Gör. Mert Alperen Değerli, Öğr. Gör. Coşkun Kalp, Öğr. Gör. Meral Sabancı Ateş ve Esra İçöz’ün katkı sağladığı kitap Ekin Yayınevi tarafından basıldı. 

Kitabın literatüre katkı sunmasını diliyor, editörlüğünü üstlenen ve yazımında katkı sunan tüm akademisyenlerimizi tebrik ediyoruz.


Fotoğraflar