Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2018

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Vakfı Toplantısı, Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in Başkanlığında Üniversitemizde Gerçekleştirildi

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Vakfı Toplantısı, Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in başkanlığında, vakıf yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Alpaslan Serel ile Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş ve Genel Sekreterimiz Cihangir Boz’un da katılımıyla üniversitemiz Rektörlük Senato Salonu’nda gerçekleştirildi.

“Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Vakfı”nın gerçekleştireceği proje ve faaliyetlerin görüşüldüğü toplantı sonrasında Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, vakıf yönetim kuruluna üniversitemizin inşaatı tamamlanarak dekorasyon aşamasına gelen yeni kütüphanesi, Denizcilik Fakültesi ve ek idari hizmet birimlerini gezdirerek bilgilendirmede bulundu.