Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2018

Gösterim: 1537

Bandırma Meslek Yüksekokulumuzdan Susurluk Dört Mevsim Et Mamülleri Fabrikası’na Teknik Gezi

Bandırma Meslek Yüksekokulumuz tarafından, Gıda İşleme Bölümü Et ve Ürünleri Teknolojisi Programı öğrencilerine yönelik olarak Susurluk Dört Mevsim Et Mamülleri Fabrikasına teknik gezi düzenlendi. Prof. Dr. Hüseyin Eseceli refakatinde gerçekleşen teknik gezide bölgenin en modern tesislerine sahip Susurluk Dört Mevsim Et Mamülleri Fabrikası Yetkilisi Musa Göçer tesisin işleyişi hakkında bilgiler verdi.

Canlı hayvan kesimini ilgi ile izleyen öğrenciler derslerinde işledikleri konuları ayrıntılı bir şekilde hem fabrika yetkilisi Musa Göçer hem de Prof. Dr. Hüseyin Eseceli’nin anlatımlarıyla uygulamalı olarak görme fırsatını yakaladılar.

Program sonunda teknik geziye katılan öğrencilerimiz geziden duydukları memnuniyeti dile getirerek Susurluk Dört Mevsim Et Mamülleri Fabrikası Yetkilisi Musa Göçer’e teşekkürlerini ilettiler.


Fotoğraflar