Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2018

Gösterim: 1331

Bandırma Meslek Yüksekokulu Öğrencilerimiz’den “Sosyal Kooperatif Tanıtım ve Eğitim Treni” Ziyareti

Bandırma Meslek Yüksekokulu öğrecilerimiz, Ticaret Bakanlığı Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Ticaret Bakanı Sayın Ruhsar Pekcan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Mehmet Cahit Turhan, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sayın Zehra Zümrüt Selçuk ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Sayın Arif Sami Seymenoğlu'nun katılımı ve konuşmasıyla 1 Ekim Pazartesi günü Ankara'dan yola çıkan ve 4 Ekim Perşembe günü Balıkesir’ e gelen "Sosyal Kooperatif Eğitim ve Tanıtım Treni"ni ziyaret etti.
Tren, 4 Ekim Perşembe sabahı Balıkesir tren garında yapılan törenle karşılandı. Daha sonra Salih Tozan Kültür Merkezi Salonu’na geçildi. Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü Uzmanı Rabia Gökçen Korkmaz, katılımcılara sosyal kooperatifçiği ve önemini anlattı. “Başka Bir Okul Mümkün Derneği” temsilcisi Levent Kahraman da kooperatifin çalışmalarından bahsetti. 


Öğleden sonra Balıkesir Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi Konferans Salonunda  "İlham Verenler" söyleşisi başladı. Yöneticiliğini Balıkesir Üniversitesi’nden Prof. Dr. Sabri Kocakülah’ın yaptığı söyleşiye Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü adına Rabia Gökçen Korkmaz, “İhtiyaç Haritası” adına Yağmur Taşdemir, “Başka Bir Okul Mümkün Derneği” adına Levent Kahraman, “Genç İşi Kooperatif” adına Mehmet Kuzu, “Çağdaş Eğitim Kooperatifi” adına Buğra Küçükkayalar katıldı.
Üniversitemiz Bandırma Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Balıkesir Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi Öğrencileri, Öğretim Üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve halkın yoğun katılımı ile gerçekleşen program, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.


Fotoğraflar