Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2020

AKINSOFT’tan Üniversitemize Büyük Destek

“Eğitimin ve Eğitimcinin Her Daim Yanında” sloganıyla eğitim kurumlarına desteğini esirgemeyen AKINSOFT, Üniversitemize Kurumsal Kaynak Planlama Programı ve Eğitiminde destek sağladı.

Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hatice Aydın’ın katkılarıyla ülkemizin yazılım sektöründeki en gelişmiş işletmelerinden biri olan AKINSOFT ile işbirliği yapıldı. İşbirliği çerçevesinde AKINSOFT işletmesi, 200 kullanıcılı Wolvox 8 ERP programı ve ek olarak çeşitli modüllerin olduğu paketi ücretsiz olarak Üniversitemizin kullanımına açtı. Programın yanında Üniversitemiz akademisyenlerine 18.02.2020 tarihinde AKINSOFT İstanbul Bölge Müdürlüğü’nde ERP eğitimi ücretsiz olarak verildi. Eğitime akademisyenlerimizden Doç. Dr. Hatice Aydın, Doç. Dr. Halit Öztekin, Dr. Öğr. Üyesi Senem Nart, Dr. Öğr. Üyesi Hasan Şahin, Arş. Gör. Şeyma Şahiner Yılmaz ve Arş. Gör. Hayrullah Altınok katıldı. Eğitim kapsamında stok kontrol yönetimi, finans yönetimi, üretim yönetimi, satın alma yönetimi, insan kaynakları yönetimi, servis yönetimi, ithalat yönetimi modülleri teknik çözüm uzmanı ve yazılım destek temsilcileri tarafından tanıtıldı ve işleyişi sunuldu. Eğitim gününde ayrıca akademisyenlerimize AKINROBOTICS’in ürettiği robotlar da tanıtıldı.

Katkılarından dolayı AKINSOFT işletmesine, personellerine ve emeği geçen akademisyenlerimize teşekkür ederiz.