Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2018

Üniversitemizin Düzenleyicileri Arasında Olduğu 2. MECAS 2017 Konferansı Makedonya’da Başladı

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi, Uluslararası Vizyon Üniversitesi  (Makedonya), Uluslararası Saraybosna Üniversitesi, Novi Sad Üniversitesi (Sırbistan), Donja Gorica Üniversitesi’nin (Karadağ) düzenlediği MECAS II (Second Mediterranean International Social Sciences Congress) konferansı 10 Ekim Salı günü Makedonya’nın Ohrid şehrinde başladı.

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in onur kurulunda yer aldığı konferansta, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Alpaslan Serel ve üniversitemiz öğretim üyeleri Prof. Dr. Edip Örücü, Prof. Dr. Serap Palaz, Prof. Dr. Özcan Karahan ve Yrd. Doç. Dr. Celil Aydın da bilim kurulunda yer almaktadır.

Birçok ülkeden yüzden fazla akademisyenin tebliğ sunduğu konferansa üniversitemizi temsilen Denizcilik Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Mustafa Sarı, öğretim üyeleri Yrd. Doç. Dr. Ahmet Aydın, Yrd. Doç. Dr. Özer Yılmaz, Yrd. Doç. Dr. Alper Kılıç, Yrd. Doç. Dr. Çağatay Başarır, Yrd. Doç. Dr. Ufuk Çelik, Yrd. Doç. Dr. Gülnil Aydın, Yrd. Doç. Dr. Celil Aydın, Yrd. Doç. Dr. Hatice Aydın ve Araştırma Görevlileri Yunus Emre Gürbüz, Havva Gözgeç ve Esra Tani ise tebliğ sunumlarıyla katkıda bulundular.

Konferans 13 Ekim Cuma günü sona erecek.