Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2018

Üniversitemizin Düzenleyicileri Arasında Bulunduğu “14. Uluslararası Bilgi, Ekonomi ve Yönetim Kongresi” 20-22 Nisan’da İstanbul’da Düzenlenecek

Üniversitemizin düzenleyicileri arasında yer aldığı ve Bilim ve Danışma Kurulu’nda Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in bulunduğu “14. Uluslararası Bilgi, Ekonomi ve Yönetim Kongresi”, 20-22 Nisan 2018 tarihleri arasında İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi ev sahipliğinde Küçükçekmece/Halkalı Kampüsünde düzenlenecektir.  Bilgi Ekonomisi, Bilgi Yönetimi ve E-İşletme, Bilgi Toplumu, E-Devlet/Ticaret ve diğer konu başlıklarını içeren kongre için ö zet gönderme tarihi 1 Şubat 2018 tarihinde sona ermektedir. Kongre ile ilgili detaylı bilgiye www.beykon.org adresinden ulaşabilirsiniz.