Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2018

Üniversitemizde Sürekli Eğitim Merkezi ve Yabancı Diller Yüksekokulumuz İş Birliğinde Verilecek Olan “Yabancı Dil Kursları” Başlıyor

Üniversitemizde Sürekli Eğitim Merkezi ve Yabancı Diller Yüksekokulumuz iş birliğinde verilecek olan “Yabancı Dil Kursları” başlıyor. Verilecek olan “Yabancı Dil Kursları”ndan akademik ve idari personelimiz, kamu kurumları personeli ve özel kuruluş çalışanları ile öğrencilerimiz faydalanabilecektir.

Düzenlenen ve kursiyer kabul edecek kurs grupları ise İngilizce (4 seviyede), Almanca (2 seviyede), Arapça (2 seviyede), Fransızca (2 seviyede), İspanyolca (2 seviyede), YDS hazırlık ve İngilizce konuşma kursu olarak belirlenmiştir.

23 Kasım 2018 ile 3 Mayıs 2019 tarihleri arasında toplamda 120 saat eğitim verilecek olan “Yabancı Dil Kursları”na katılmak isteyenlerin 9–23 Kasım tarihleri arasında üniversitemiz Sürekli Eğitim Merkezi’ne başvuru yapmaları gerekmektedir.

Kurslar hakkında ayrıntılı bilgi için tıklayınız...