Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2018

Gösterim: 2798

Üniversitemizde “Açıköğretim, Yüzyüze Dersler” Başlıyor

Anadolu Üniversitesi’nin Merkezi Açıköğretim ve Uzaktan Eğitim Sistemi bünyesinde eğitim-öğretim faaliyetlerini gerçekleştiren Açıköğretim İktisat ve İşletme Fakültesi öğrencilerine yönelik 2018 – 2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi yüz yüze dersleri Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Merkez Yerleşkesi’nde başlıyor.


Ücretsiz olarak verilecek olan bu dersler, 15 Ekim 2018 Pazartesi günü başlayacak ve 11 Ocak 2019 Cuma günü sona erecektir. Dersler, resmi tatil günleri (29 Ekim 2018, 31 Aralık 2018, 1 Ocak 2019), Açıköğretim sınavlarının yapıldığı günler ve Bakanlar Kurulu tarafından kararlaştırılabilecek tatil günlerinde yapılmayacaktır.


Açıköğretim İktisat ve İşletme Fakültesi’nde açılacak olan dersler, Matematik I, Genel Muhasebe I, İktisada Giriş I, Osmanlı Türkçesine Giriş I, Mikro İktisat, İstatistik I, Maliyet Muhasebesi, Finansal Yönetim I, Denetim, İngilizce I, Arapça I ve Arapça III’tür. Öğrencilerin yüz yüze derslere katılım sağlamaları kendi gelişimleri açısından faydalı olacaktır.


Dersler ekte sunulan program kapsamında yürütülecektir. Öğrenciler, öğrenci kimliklerini veya tanıtım kartlarını göstererek derslere girebileceklerdir.