Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2019

Üniversitemizde “7. Kariyer Günleri” 8-12 Nisan Tarihleri Arasında Düzenleniyor

Üniversitemiz Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (BANÜ-KAGEM) ile Bandırma Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) iş birliğiyle, 8-12 Nisan tarihleri arasında Üniversitemizde “7. Kariyer Günleri” düzenleniyor.

Etkinliğin açılış töreni 8 Nisan Pazartesi günü saat 10.30’da Rektörlük Konferans Salonumuzda gerçekleştirilecektir.

Düzenlenecek olan etkinlik kapsamında, Toyota, Ford, Paksan, Acıbadem, Yemmak, Platin Medikal, Banmid, Makismaks, Yakar Kardeşler, Eğit-Koop. , Dp World, Safiport, Türk Loydu, Bantaş, Royal Hastanesi, Adin, DHL ve Borusan Lojistik firmaları İnsan Kaynakları Uzmanları tarafından Rektörlük Fuaye Alanımızda stant açılarak iş başvurusu alınacaktır.
İş dünyasının alanında uzman temsilcilerinin de yer alacağı “7. Kariyer Günleri”  etkinlik programı ekte yer almaktadır.

Etkinliğe tüm öğrencilerimiz ve personelimiz davetlidir.