Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2018

Üniversitemizde 02.04.2018 Tarihinden İtibaren “Yemekhane Otomasyon Sistemine” Geçilecektir

Üniversitemiz personeli ve öğrencilerinin yemek hizmetinden faydalanabilmesi için;

1. İlgili birimden alınan akıllı kimlik kartına sahip olmaları,
  2. Üniversitemiz ana sayfasında yer alan “Akılllı Kart Para Yükleme Sisteminden” akıllı kimlik kartına yükleme yapmaları gerekmektedir.

Akıllı Karta Para Yükleme:

• pdks.bandirma.edu.tr adresi tıklanarak, T.C. Kimlik No veya Sicil No/Öğrenci No yazılarak sisteme giriş yapılmalı,
  • Kart Bilgileri Ekranında yer alan tutar kısmına yüklenecek rakam yazılarak, para yükle kısmı seçilmeli,
  • Ödeme yapılacak kredi kartı bilgileri girildikten sonra ödeme yap kısmı tıklanarak sanal para yükleme işlemi tamamlanmalıdır.

Not: Saat 11:00’e kadar yapılan yüklemeler aynı gün, belirtilen saatten sonra yapılan sanal yüklemeler ise bir gün sonra, kartınıza yüklenecektir.