Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2018

Gösterim: 1952

Üniversitemiz ve Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi İş Birliğiyle 28-30 Kasım Tarihleri Arasında Kuşadası-Aydın’da “IV. Uluslararası Uygulamalı Ekonomi ve Finans Konferansı” (ICOAEF’18) Düzenlenecektir

Üniversitemiz ve Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi iş birliğiyle 28-30 Kasım tarihleri arasında Kuşadası-Aydın Sealight Resort Otel’de “IV. Uluslararası Uygulamalı Ekonomi ve Finans Konferansı & Sosyal Bilimler Alanında Genişletilmiş” (ICOAEF’18)  (International Conference on Applied Economics and Finance & Extended with Social Sciences) düzenlenecektir.

Sosyal Bilimler ile ilgilenen araştırmacıların, akademisyenlerin, öğrencilerin, yöneticilerin ve karar alıcıların bir araya getirilmesi amacıyla düzenlenen “ICOAEF’18”, İktisat, İşletme, Finans ve Sosyal Bilimler alanlarındaki uluslararası katılımcıların uygulamalı ve teorik konularda sunum gerçekleştirmesine imkan sağlayacaktır. www.icoaef.com web sayfasından kongreyle ilgili tüm detaylara ulaşabilirsiniz.