Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2018

Üniversitemiz İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Tarafından “Muasırlaşma Yolunda Cumhuriyetin 95. Yılı” Paneli Düzenleniyor

Üniversitemiz İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi tarafından “Muasırlaşma Yolunda Cumhuriyetin 95. Yılı” paneli düzenleniyor. 20 Kasım Salı günü, saat 14.00’da Rektörlük Konferans Salonumuz’da düzenlenecek olan panelin moderatörlüğünü İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Zekai Mete yapacaktır. Panelin konuşmacıları ise, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültemiz Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Doç. Dr. İsmail Şahin, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültemiz Dr. Öğr. Üyesi Resul Yavuz ve İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültemiz Dr. Öğr. Üyesi Berna Ayaz olacaktır.

Düzenlenecek olan panele akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimiz davetlidir.