Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2022

Üniversitemiz, Bandırma Kent Konseyi ve Bandırma Belediyesi İş Birliği ile “Geçmişten Geleceğe Marmara Depremleri” Konulu Konferans Düzenleniyor

Üniversitemiz, Bandırma Kent Konseyi ve Bandırma Belediyesi iş birliği ve bölgemizdeki kamu kurumları ile sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katılımıyla “Geçmişten Geleceğe Marmara Depremleri” konferansı düzenlenecektir. 19.02.2022 Cumartesi günü 10.30 ile 12.00 saatleri arasında Barış Manço Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek olan konferansa İstanbul Teknik Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cenk Yaltırak konuşmacı olarak katılacaktır.
Öğrencilerimiz, personelimiz ve vatandaşların katılımına açık olarak gerçekleşecek olan konferans ile deprem kuşağı içerisinde yer alan bölgemiz insanının deprem ve etkileri konusunda bilinçlendirilmesi amaçlanmaktadır.