Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2018

Gösterim: 1189

Üniversitemiz Alanya’da “1. Uluslararası İnsan ve Toplum Bilimleri Araştırmaları Kongresi” Düzenliyor

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi ve Karabük Üniversitesi ile İnsan ve Toplum Bilimleri Araştırmaları Dergisi (İTOBİAD) işbirliğinde Antalya’nın Alanya ilçesinde 23 - 25 Kasım 2018 tarihlerinde “1. Uluslararası İnsan ve Toplum Bilimleri Araştırmaları Kongresi” düzenliyor.

Kongrenin amacı, insan ve toplum bilimleri alanındaki akademisyen, öğrenci ve araştırmacıları, bir araya getirmek, tanıştırmak; bu alanda yer alan problemleri tespit etmek, dile getirmek, bunlara çözüm önerileri sunmak ve geleceğe yönelik planlamalar yapmaktır.

Kongrenin konuları arasında tarih, kültür, sanat, ilahiyat, eğitim, felsefe, sosyoloji, psikoloji, işletme, ekonomi, maliye, hukuk, iletişim, muhasebe ve finans, istatistik ve sayısal yöntemler, kamu yönetimi, siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler, dil ve edebiyat, medya çalışmaları ve turizm bulunmaktadır.

Bildiri gönderme son tarihi 31 Temmuz olan "1. Uluslararası İnsan ve Toplum Bilimleri Araştırmaları Kongresi" hakkında detaylı bilgi http://itobiadkongre.org/ internet sitesinde yer almaktadır.

Üniversitemizin 2018 yılı içerisinde düzenlemekte olduğu kongre ve konferanslarla ilgili güncel bilgilere https://bandirma.edu.tr/tr/www/Duyuru/Goster/Universitemizin-2018-Yili Duzenleyici-ve-Paydas-Oldugu-Kongre-ve-Sempozyumlar-Listesi-1232 adresinden ulaşabilirsiniz.


Fotoğraflar