Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2018

Gösterim: 3661

Üniversite Öğrencisi ve Mezunlarına Sınavsız İkinci Üniversite İmkanı

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi, Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi ve Erzurum Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi tarafından üniversite öğrencisi ve mezunlarına sınavsız ikinci üniversite imkânı sunulmaktadır.

Ön lisans programı mezunu ya da öğrencileri ön lisans programlarına, lisans programı öğrencisi ya da mezunları ise hem ön lisans hem de lisans programlarına okudukları ya da mezun oldukları programın aynısı olmamak kaydıyla İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi, Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi ve Erzurum Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi’ne kayıt yaptırabilirler.

Hayalini kurduğunuz, ancak çeşitli sebeplerle başlayamadığınız ikinci bir bölüm ve programı okuma şansına ikinci üniversite ile sahip olabilirsiniz. İlgi alanlarınız hakkında detaylara sahip olmak ve entelektüel bilgi birikiminizi artırmak için ikinci üniversiteyi tercih edebilirsiniz. İkinci üniversite ile açık öğretim programlarına zaman ve mekândan bağımsız olarak erişebilirsiniz.

 


Fotoğraflar