Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2021

Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü ve BANÜ-KAGEM İş Birliği ile Kariyer Buluşmalarının İlki Düzenleniyor

Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü ve BANÜ-KAGEM İş Birliği ile ilki gerçekleştirilecek olan kariyer buluşmaları kapsamında, 14 Aralık Salı günü saat 13.00’da sektörden katılımcılar ve öğrenciler Üniversitemiz Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu’nda bir araya gelecek.

Moderatörlüğünü Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Hatice Aydın’ın yapacağı buluşmaya, Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Armağan Türk, Eti Maden İşletmeleri Bandırma İşletme Müdürlüğü İnsan Kaynakları Birim Sorumlusu Nihal Mert ve Stok ve Sevkiyat Sorumlusu Şahin Ekin, Bandırma Gümrük Müdürlüğü Muayen Memuru Evren Yaman ve Muhafaza Memuru Bilal Bombacı, PTT Müdürlüğü Gişe ve Büro Görevlisi Büşra Akgül ve İŞKUR İş Geliştirme Uzmanı Cihat Özel konuşmacı olarak katılacaklardır.