Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2023

Gösterim: 2174

Tüm Halkımızı ve Kurumlarımızı “Üniversitemizi Ziyarete ve Kampüs Turu”na Bekliyoruz!

Üniversitemiz tarafından, Üniversitemizi ve kampüslerimizi tanıtmak amacıyla “Kampüs Turu” etkinliği başlatılmıştır.

Bölgemizde yaşayan halkımızın ve kamu-sivil-özel sektör kurum yönetici ve üyelerinin kentimizin eğitim merkezi ve parlayan yüzü olan Üniversitemizi yerinde görmesini Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi olarak önemsiyoruz! Üniversitemizi daha yakından tanımak, görmek ve bilgi almak isteyen her yaştaki tüm vatandaşlarımız ve kurumlarımızı Üniversitemizi ziyarete bekliyoruz.

Üniversitemiz, halkımıza yönelik olarak düzenlenecek olan üniversite tanıtım gezilerini her hafta Perşembe günleri saat 14:00-16:00 arası gerçekleştirecektir. Kampüs Turu’na katılmak isteyen halkımız kurumsaliletisim@bandirma.edu.tr adresine e-posta göndererek randevu alabilirler.

Ayrıca, kamu, özel ya da sivil toplum kuruluşları heyet olarak Üniversitemizi ziyaret etmek istedikleri takdirde arzu ettikleri bir tarih ve zamanla ilgili önceden iletişime geçerek Üniversite yönetimimizin eşliğinde ziyaret yapabilirler.  

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Ailesi olarak kapılarımızın her zaman açık olduğunu ifade etmek istiyor, heyecanla ziyaretçilerimizi bekliyoruz.


Fotoğraflar