Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2021

Gösterim: 562

Trakya Üniversiteler Birliği Tarafından Kırklareli Üniversitesi Ev Sahipliğinde IV. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi Düzenleniyor

Trakya Üniversiteler Birliği tarafından 11-12 Kasım 2021 tarihleri arasında, Kırklareli Üniversitesi ev sahipliğinde, çevrimiçi olarak düzenlenecek olan "Covid-19 Pandemisine Multidisipliner Bakış" temalı IV. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi gerçekleşiyor. Üniversitemizin de paydaşı olduğu ve Sağlık Bilimleri Fakültesi öğretim üyelerimiz Doç. Dr. Diler Yılmaz, Doç. Dr. Kevser Tarı Selçuk ve Dr. Öğr. Üyesi Berna Akay’ın Düzenleme Kurulu’nda yer aldığı Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi'ne tıp ve sağlık bilimleri alanında ulusal ve uluslararası araştırmacı ve akademisyenlerin katılımı beklenmektedir. 

Kongremizin bilimsel programında Tıp ve Sağlık Bilimleri oturumlarına yer verilecek olup ilgili oturumlarda alanında yetkin ve değerli konuşmacılar tarafından sunumlar yapılacaktır. Kongre programında sözlü sunum oturumları yanında poster sunum oturumları da yer alacaktır. Kongrenin bilim dünyasına katkı sunmasını temenni ederiz. 
 
Kongre ile ilgili tüm bilgilere; http://utuc2021.klu.edu.tr/ adresinden ulaşabilirsiniz.


Fotoğraflar