Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2018

TÖMER Seviye Tespit Sınavı ve Türkçe Kurslarına Dair Duyuru

Merkezimiz, 2018-2019 eğitim öğretim yılında yabancı uyruklu öğrencilerimiz için  A1, A2, B1,B2 ve C1 düzeylerini kapsayan 960 saatlik (30 hafta) kurs planlamıştır. Bu kursa Üniversitemizin çeşitli bölümlerine yerleşen yabancı uyruklu öğrencilerimiz, diğer üniversitelere yerleşen yabancı uyruklu öğrenciler ile herhangi bir düzeyde Türkçe Yeterlik Belgesi almak isteyen diğer yabancı uyruklu kişiler de başvurabilirler. Kursa katılmak isteyenlerin 03.09.2018 tarihine kadar Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Türkçe Öğretimi Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğüne (BANÜ TÖMER) başvurması gerekmektedir. Kayıt için yabancı uyruklu öğrencilerin öğrenci belgeleri ve pasaportlarını, diğer yabancı uyruklu adayların ise pasaportlarını yanlarında bulundurmaları gerekir. Başvuru Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezine şahsen veya tomer.bandirma.edu.tradresinden online yapılacaktır.

NOT: Ödeme yapılacak hesap bilgileri ilerleyen günlerde sayfamızdan ilan edilecektir.