Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2020

Sürekli eğitim merkezi bünyesinde Ekonometri ve İstatistik konuları başta olmak üzere eğitimlerimiz başlamıştır

Değerli Akademik ve İdari personelimiz,

Sürekli eğitim merkezi bünyesinde akademik çalışmalarınızda kullanabileceğiniz Ekonometri ve İstatistik konuları başta olmak üzere eğitimlerimiz başlamıştır. Detaylı bilgi için linki tıklayınız.

BANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ MESLEKİ EĞİTİM SEMİNERLERİ

Eğitimlerimiz yeterli talep sayısına ulaşıldığında belirtilen tarihlerde Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Merkez Yerleşkesindeki dersliklerde gerçekleştirilecektir.

Açılan eğitimlerde 16 saatlik bir program ücreti kişi başı 300 TL'dir. Fiyata KDV dahildir.

Eğitim ücretleri Üniversitemiz personeli; Yüksek Lisans ve Doktora öğrencileri için 250 TL'dir.

Kayıt için Ön Başvuru Formu doldurulmalıdır. Yeterli sayıya ulaşıldığında birimimiz tarafından gerekli dönüşler sağlanacaktır.