Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2022

Sağlıklı Beslenme ve Yaşam Uygulama ve Araştırma Merkezimiz Tarafından “Okul Çağı Çocuklarında Sağlıklı Beslenme Uygulamaları” Söyleşisi Düzenleniyor

Sağlıklı Beslenme ve Yaşam Uygulama ve Araştırma Merkezimiz (BANÜ-SABESYA) tarafından 2 Mart Çarşamba günü saat 21.00’da “Okul Çağı Çocuklarında Sağlıklı Beslenme Uygulamaları” söyleşisi düzenlenecektir. BANÜ-SABESYA Müdür Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Sedat Arslan’ın moderatörlüğünü üstlendiği söyleşiye Beslenme ve Diyetetik Bölümü akademisyenlerimizden Öğr. Gör. Kübra Damla Ekenci konuşmacı olarak katılacaktır. Çevrim içi olarak gerçekleşecek programa Zoom platformu üzerinden 973 5378 7768 toplantı kimliği ve 62RqHL parola ile giriş yapılabilecektir.