Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2018

Gösterim: 1674

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir'in Yeni Yıl Dolayısıyla Mesajı

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi olarak, açmış olduğumuz yeni bölüm ve programlar, gerçekleştirmiş olduğumuz ulusal ve uluslararası kongre ve sempozyumlar, yayınlarımız ve düzenlemiş olduğumuz sosyal ve kültürel etkinlikler ile başarılı bir yılı daha geride bırakmış bulunmaktayız.

2015 yılında kurulan genç bir üniversite olmamıza rağmen akademik, kültürel ve sanatsal alanda göstermiş olduğumuz bu başarılarla, ülkemizin gelişimine katkı sağlamayı sürdürmekteyiz. Üniversitemizin 2019 yılında çok daha başarılı bir yıl geçireceğine olan inancım tamdır. Umuyorum ki, yeni yılda elde edilecek başarılarla üniversitemiz, ülkemizin saygın eğitim kurumları arasındaki yerini daha da güçlendirecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle, 2019 yılının her türlü zorluğun üstesinden millet olarak beraberce geldiğimiz, başarılarımızın sevincini birlikte yaşadığımız bir yıl olmasını diler, başta sevgili öğrencilerimiz ve değerli personelimiz olmak üzere hemşehrilerimizin ve tüm milletimizin yeni yılını en içten dileklerimle kutlar, yeni yılın sağlık, huzur, mutluluk ve başarı getirmesini temenni ederim.

Prof. Dr. Süleyman Özdemir
Rektör


Fotoğraflar