Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2018

Gösterim: 1275

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir'in 30 Ağustos Zafer Bayramı Dolayısıyla Mesajı

Büyük Zafer 96 Yaşında…
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN!

Bağımsızlığı onurlu bir yaşamın temeli olarak görmeyi ve her ne pahasına olursa olsun boyunduruk kabul etmemeyi en büyük ve en önemli millî hasletlerimiz arasında ifade edebiliriz. Coğrafyayı salt toprak parçası olarak görmeyip kutlu bir vatan şeklinde izah etmemizi de bu hasletlerimizle açıklayabiliriz.

1071’den günümüze kadar vatan toprağımıza ve bağımsızlığımıza yönelik her türlü saldırıyı da aynı inançla bertaraf etmeyi başarmış asil bir milletiz. 30 Ağustos, bu saldırıların en büyüğünün hezimete uğrayışı ve Anadolu’nun vatan toprağı olarak tescil edilişinin simgesidir. 30 Ağustos, aynı zamanda Cumhuriyet’in müjdecisi ve büyük kazanımların habercisidir.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi olarak 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutluyor, emanetçisi olduğumuz Cumhuriyet ve kazanımlarının bekası için var gücümüzle çalışıyoruz.

Büyük Zafer’in 96’ncı yıl dönümünde Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını minnetle yâd ediyor, tüm şehitlerimize ve gazilerimize Allah’tan rahmet diliyoruz.

Prof. Dr. Süleyman ÖZDEMİR

Rektör


Fotoğraflar