Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2019

Gösterim: 1407

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in “18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi” Dolayısıyla Mesajı

Büyük bir mücadele vererek kazandığımız destansı zaferin 104. yıldönümüne, “18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi”ne ulaşmanın haklı gururunu yaşıyoruz.  
Bu zafer aynı zamanda, sarsılmaz birlik ve beraberliğimizin en önemli örneği ve tarihten silinmek istenen bir milletin, tüm imkânsızlıklara rağmen “Çanakkale Geçilmez” diyerek vatanını korumak için verdiği mücadelenin şanlı destanıdır.


Bizler de Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi olarak, yüce ecdadımızın kadın-erkek demeden 7’den 70’e büyük fedakârlıklarla kazandığı bu zaferi, gençlerimize en doğru şekilde aktarmayı ve onları bu bilinçte yetiştirmeyi görev edinmiş bulunmaktayız. Bu duygu ve düşüncelerle, vatanımızın bölünmez bütünlüğünü korumak için canlarını hiçe sayarak savaşan ve bize bu günleri armağan eden, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere olmak üzere tüm şehitlerimiz ile kahraman gazilerimizi şükran, minnet ve rahmetle anıyor, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferimizin 104. Yıldönümünü kutluyorum.

Prof. Dr. Süleyman Özdemir
Rektör


Fotoğraflar