Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2018

Erasmus+ Değişim Hareketliliği Hakkında Önemli Duyuru

Erasmus Koordinatörlüğümüzce 2018 Mayıs ayında yapılan Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavı sonuçları; Erasmus+ programı için gelen bütçe kapsamında Ocak ayında yapacağımız başvurularda değerlendirilecektir.

2019 - 2020 Eğitim-Öğretim yılı için Erasmus+ programı başvurularımız, 2019 Ocak ayında alınacak olup başarılı olan öğrencilerimiz Güz döneminde programdan yararlanabileceklerdir.

Program kapsamında dördüncü sınıf öğrencilerimiz staj başvurusu yapabileceklerdir. Staj yeri belirleme sorumluluğu öğrencilerimizin kendilerine ait olduğu için programdan yararlanmak isteyen öğrencilerimizin şimdiden staj yerlerini belirlemek üzere çalışma yapması önemle tavsiye edilir.

2018 Mayıs ayında yapılan sınavın sonuçları, 2019 Ocak ayında yapılacak olan başvurularda esas teşkil edecektir.

Üniversitemiz tarafindan periyodik olarak Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavları yapacaktır. Bu sınavlar ile, öğrencilerimizin yabancı dil seviyelerinin belirlenmesi ve geçerli puan alan öğrencilerimizin olası Erasmus+ programı başvurularında değerlendirmeye alınması amaçlanmaktadır.

İletişim: erasmus@bandirma.edu.tr