Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2018

Gösterim: 1227

Üniversitemizin de Katılım Gösterdiği “Bandırma Kitap Günleri” Sona Erdi

Balıkesir Eğitimde Niteliği Geliştirme ve İzleme (BENGİ) Projesi kapsamında Balıkesir Valiliği ile Bandırma Belediyesi işbirliğinde Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen “Bandırma Kitap Günleri” sona erdi.

1-7 Ekim tarihleri arasında gerçekleşen “Bandırma Kitap Günleri” kapsamında, üniversitemiz de stant açtı. Etkinliğin ilk gününde, Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan ve ilçe protokolünün de ziyaret ettiği üniversitemiz standı, “Bandırma Kitap Günleri” haftası boyunca Bandırmalı kitapseverler tarafından yoğun ilgiyle karşılaştı.

5 Ekim Cuma günü Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar ve Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza ile birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Alpaslan Serel, Prof. Dr. Suat Uğur ve Genel Sekreterimiz Cihangir Boz’un da ziyaret ettiği  “Bandırma Kitap Günleri”ne söyleşi ve imza günü gerçekleştirmek üzere katılan üniversitemiz Öğr. Gör. Oğuz Düzgün’ün yanı sıra Ahmet Ümit, Wilco Van Herpen, Deniz Bayramoğlu, Ataol Behramoğlu, Murat Menteş, İlber Ortaylı, Melih Tuğtağ, Güven İslamoğlu, Sinan Yağmur, Can Ataklı, Osman Balcıgil, Şermin Yaşar, İsmail Saymaz, Mahir Ünsal Eriş, Dr. Cem Kınay, Fatih Portakal, Cem Seymen, Erhan Altunay ve Didem Arslan Yılmaz da katıldı. Tanınmış birçok yazar, şair ve akademisyen Cumhuriyet Meydanı’nda yaptıkları söyleşilerin ardından kalabalık kitlelerle imza programı düzenlerken yayınevleri de açılan stantlarda kitap satışları gerçekleştirdi.

Bu yıl 1-7 Ekim tarihleri arasında gerçekleşen ve gelenekselleşen “Bandırma Kitap Günleri” Cem Seymen, Erhan Altunay ve Didem Arslan Yılmaz söyleşi ve imza programı ile son buldu.