Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2020

Gösterim: 1208

Üniversitemizin “Tercih ve Tanıtım Günleri” Devam Ediyor

Üniversitemiz tarafından, aday öğrencilerin kendi ilgi ve yetenekleri doğrultusunda meslek alanlarını tanıyarak tercihlerini yapabilmeleri amacıyla düzenlenen “Tercih ve Tanıtım Günleri” devam ediyor. 


09:30-17:30 saatleri arasında, Merkez Yerleşkemizdeki Tercih ve Tanıtım Merkezi ile tüm fakülte ve meslek yüksekokullarımızda, ayrıca 10:00-22:00 saatleri arasında Bandırma Cumhuriyet Meydanı, Erdek Cumhuriyet Meydanı, Manyas Atatürk Meydanı ve Gönen Banyolar Caddesi’nde uzman danışmanlarımız tarafından Üniversitemiz bölüm, program ve kontenjanları hakkında aday öğrenciler bilgilendiriliyor. Covid-19 salgını kapsamında alınan tedbirler çerçevesinde gerçekleşen  “Tercih ve Tanıtım Günleri” stantlarımızda, akademik birimler, bölümlere ait puanlar, yerleşkeler, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler, öğrenci toplulukları, Erasmus, Mevlana ve Farabi Değişim Programları hakkında bilgiler paylaşılarak merak edilen tüm sorular yanıtlanıyor.


Üniversitemizin katılmış olduğu çevrimiçi fuarlardaki stantlarımız da her gün aday öğrenciler tarafından yoğun bir şekilde ziyaret edilmeye devam ediyor. Hem çevrimiçi fuarlar, hem de sosyal medya üzerinden, özellikle yeni açılan tıp fakültemiz başta olmak üzere tüm akademik birimlerimizle ilgili merak edilen sorular uzman rehberlerimizce cevaplandırılıyor. 14 Ağustos Cuma 17:30’a kadar devam edecek olan “Tercih ve Tanıtım Günleri”mize tüm aday öğrencileri bekliyoruz.