Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2020

Üniversitemizin Paydaş Olduğu ve Cumhurbaşkanlığı Himayelerinde “Yetenek Her Yerde” Konseptiyle Gerçekleştirilen Etkinlik Kapsamında Edirne'de Trakya Kariyer Fuarı Düzenleniyor

“Yetenek Her Yerde”, Cumhurbaşkanlığı Himayelerinde, İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı tarafından ilki 2019 yılında üniversiteler, kamu ve özel sektör kurumları ve meslek odalarının işbirliği ile düzenlenen kariyer etkinlikleridir. Ülkemizin her bölgesindeki üniversiteli gençler için istihdam konusunda fırsat eşitliği sağlanması, üniversitelerimizin kariyer merkezlerinin aktif hale getirilerek işverenler ile ilişkilerin güçlendirilmesi, kamu kurumlarının nitelikli işgücü arasındaki bilinirliğinin ve işveren marka değerinin artırılması ile nitelikli öğrenci ve mezunların kamu kurumlarına kazandırılması, ülkemizde istihdamın büyük oranını oluşturan KOBİ’lerimizin insan kaynakları ve yetenek kazanımı süreçleri hakkında farkındalıklarının ve kapasitelerinin artırılması amaçlarıyla gerçekleştirilmektedir. Ülkemizin tüm bölgelerinde gerçekleştirilen etkinlik, Trakya Bölgesi’nde Trakya Üniversitesi ev sahipliği, “Trakya Kariyer Fuarı” adıyla 24-25 Şubat tarihlerinde Edirne’de düzenlenecek. Etkinliğe öğrenciler, mezunlar ve tüm vatandaşlar ücretsiz olarak katılabilecek. Trakya Kariyer Fuarı’na aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.