Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2018

Gösterim: 2290

Üniversitemizin Geleneksel İftar Programı Erdek Meslek Yüksekokulu Yerleşkemizde Gerçekleşti

Üniversitemiz tarafından bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen geleneksel iftar programı Erdek Meslek Yüksekokulu bahçesinde gerçekleştirildi. Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar yemeğine, Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, Manyas Kaymakamı Emrah Akduman, Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir, İl protokolü, Bandırma, Gönen, Manyas ve Erdek ilçelerinden kıymetli protokol üyeleri, Sivil toplum kuruluşları ve Basın kuruluşlarının temsilcileri yoğun katılım gösterdi.

İftar öncesi üniversitemiz İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zekai Mete ve üniversitemiz Dr. Öğr. Üyesi Engin Çağman'ın hazırlamış olduğu "Osmanlı Arşiv Belgelerinde Erdek" konulu sergi konukların beğenisine sunuldu.

Gerçekleşen geleneksel iftar programında konuşma gerçekleştiren Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, iftara katılan tüm davetlilere teşekkür etti. Rektörümüz, “Ramazan ayının bu anlamlı iftar sofrasında sizleri en kalbi duygularla selamlıyorum. Ramazan demek, birlik olmak, aynı sofrayı paylaşmak demektir. İftar programımıza kırmayıp geldiğiniz için teşekkür ediyorum. Allah hepimizin tuttuğu oruçları kabul buyursun. İnşallah gelecek yıllarda da nice programlarda bir araya geliriz. Bugün sizlerle iftar programımızda birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduk.” diye konuştu.  

Program üniversitemizin 2017 – 2018 eğitim-öğretim yılı mezuniyet törenine büyük katkıları bulunan, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’na vekaleten Başkan Danışmanı Aydın Özen, bölgenin hayırsever işadamları Zafer Timurodaman, İhsan Turgut, Ahmet Ergün, Şükrü Tan ve Hüseyin Baştaş’a Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in teşekkür plaketi takdimi ile son buldu.