Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2019

Üniversitemize Kalite Yönetim Sistemi Kurulması Çalışmaları Kapsamında Türk Standartları Enstitüsü Bursa Bölge Müdürlüğünden Ziyaret

Türk Standartları Enstitüsü Bursa Bölge Koordinatörü Mithat Kaleoğlu, üniversitemizi kalite yönetim sisteminin kurulması ile ilgili planlama çalışmaları kapsamında ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Suat Uğur, Denizcilik Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Mustafa Sarı, Ömer Seyfettin Uygulamalı Bilimler Fakültesi Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Tarhan Okan, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Burçin Bozdoğanoğlu ve Denizcilik Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Metin Kılıç da hazır bulundu.

Üniversitemizde “Kalite Yönetim Sistemi” kurulması için çalışmalarımız devam ederken 2019 yılı içerisinde, tüm akademik ve idari birimlerimizin “ISO 9001 ve ISO 29990” kalite belgelerini alması hedeflenmektedir.