Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2019

Üniversitemizden STM Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Tic. A.Ş.’ye Ziyaret

Üniversitemiz,  Ankara'da bulunan STM Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Tic. A.Ş.’yi ziyaret etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Öğr. Üyesi Prof. Dr. Mehmet Tektaş, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğr. Üyesi Doç. Dr. Necla Tektaş ile Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Taylan Engin ve Daire Başkanımız Mustafa İmamoğlu’ndan oluşan Üniversitemiz heyetini, STM Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Tic. A.Ş., Genel Müdürü Murat İkinci, RF ve Simülasyon Sistemleri Direktörü Başak Hassoy, İş Geliştirme Grup Lideri Edip Deniz ve İş Geliştirme Uzmanı Erdem Tümdağ karşıladı.

Ülkemizde savunma sanayinde faaliyet gösteren önemli şirketlerden biri olan STM Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Tic. A.Ş.’ye gerçekleştirilen ziyarette, karşılıklı olarak geliştirilebilecek iş birliği konuları değerlendirildi.
Ortak çalışmalar yapılması  konusunda görüş birliği sağlandı.