Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2018

Gösterim: 1722

Üniversitemizden Medyada Tanıtım Atağı

Üniversite tercih dönemlerinde, üniversitelerin tanıtımlarına yer veren gazete, dergi ve televizyon kanalları, doğru tercih ve kariyer planlama sürecindeki öğrenciler için büyük bir fırsat olurken üniversitemiz de bu alanda tercih ve tanıtım çalışmalarını hızla sürdürmektedir. Üniversitemizin “Sen Umut Ol!” mottosuyla başlatılan yeni tanıtım kampanyası gazete, televizyon ve dergilerde yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

Milliyet Gazetesi, Sabah Gazetesi ve Yeni Akit Gazetesi, üniversite tercih ve tanıtım dönemi nedeniyle yayınladığı eklerinde üniversitemize geniş yer ayırdı. Milliyet Gazetesi Akademi eki, 08.08.2018 tarihli yayınında “Sen, Umut Ol!” ve “Bu Üniversite Çok Akıllı” manşetleri ile üniversitemize iki tam sayfa yer verdi. Milliyet Gazetesi üniversitemizin tanıtımına ayırdığı sayfalarda, üniversitemiz akademik başarısı, fakülte ve meslek yüksekokullarımız, öğrenci topluluklarımız, uluslararası saygınlık hedefimiz, uluslararası kongre ve sempozyumlarımız, kütüphanemiz, araştırma merkezlerimiz, üniversitemizin coğrafi konumu, konaklama ve burs imkanları ile Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in aday öğrencilerin üniversitemizi neden tercih etmeleri gerektiği hakkındaki açıklamalarına yer verdi.

 

Sabah Gazetesi, 03.08.2018 tarihli “Üniversite Tercih Rehberi” ekinde “Sen, Umut Ol!” başlıklı yazısı ile üniversitemize geniş yer verdi. Sabah Gazetesi, ülkemiz ve insanlık için umut olacak nesiller yetiştirmek üzerine şekillenen “Sen, Umut Ol!” eğitim mottosunu ve üniversitemiz akademik birimleri, yerleşkeleri, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetleri, burs ve konaklama imkanları, Erasmus ve Mevlana uluslararası değişim programları hakkında bilgileri ayrıntılı olarak okurlarıyla paylaştı.

Yeni Akit Gazetesi ise 06.08.2018 tarihli “Tercih Rehberi 2018” ekinde, “Sen Umut Ol!” manşeti ile üniversitemize yarım sayfa yer ayırdı. Yeni Akit Gazetesi, üniversitemizin her yıl yükselen akademik başarısını öne çıkararak “Sen, Umut Ol!” eğitim mottosuyla başlatmış olduğu tanıtım çalışmalarına da değindi.

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, 02.08.2018 Perşembe günü saat 10.00’da TV5 ekranlarında yayınlanan “Bizimhane” programına katılarak özel ve akademik hayatından bahsederken, üniversitemiz ile ilgili açıklamalarda bulundu. Üniversitemizin kuruluşu, misyon ve vizyonu, yeni yerleşke projesi ve üniversitemizin “Sen, Umut Ol!” eğitim mottosunu izleyicilerle paylaşan Rektörümüz, uluslararasılaşma çalışmalarına verilen önemi de programda özellikle vurguladı.

“Sen, Umut Ol!” mottosuyla dikkat çeken tanıtım filmimiz, 06.08.2018 Pazartesi günü Bloomberg HT televizyon kanalında Ana Haber Bülteni sonrasındaki ilk reklam kuşağında yayınlandı. Tanıtım filmimiz, izleyiciler tarafından büyük beğeni gördü.

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, 12 Ağustos Pazar günü saat 14.15’te TRT Haber’de Alev Nallar Emiroğlu’nun sunumuyla yayınlanan, 2018 sınav ve tercih dönemi ile ilgili gelişmelerin ele alındığı “Akıllı Tercih” programına konuk olacak. Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir yayınlanacak olan programda, üniversitemiz ile ilgili güncel bilgileri paylaşarak aday öğrencilerin tercih ve tanıtım dönemi başta olmak üzere merak ettikleri tüm soruları cevaplandıracak.

Akit TV ekranlarında İsmail Öz’ün sunumuyla üniversite tercih ve tanıtım günleri kapsamında yayınlanan  “Eğitim Atlası” programına, üniversitemizin daha geniş kitleler tarafından tanınırlığını artırmak amacıyla katılacak olan Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, üniversitemizin akademik birimleri, yerleşkeleri, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetleri, burs ve konaklama imkanları, Erasmus ve Mevlana uluslararası değişim programları hakkında izleyicilere açıklamalarda bulunacak.

Ayrıca Türkiye’nin en prestijli reklam dergilerinden biri olan Campaign Türkiye, geçtiğimiz günlerde internet sayfasındaki “Tercih Dönemleri Yaklaşırken Üniversitelerin Reklam Filmleri” başlıklı derlemesinde üniversitemize birinci sırada yer verdi. “Tercih Dönemleri Yaklaşırken Üniversitelerin Reklam Filmleri” başlıklı derleme için tıklayınız.

 


Fotoğraflar