Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2018

Gösterim: 984

Üniversitemizden Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ek Hizmet Binası ile Dumlupınar Üniversitesi’ne Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir başkanlığındaki ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Alpaslan Serel, Genel Sekreterimiz Cihangir Boz, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Uğur Günşen, Yapı İşleri ve Teknik Dairesi Başkanımız Mustafa İmamoğlu ve Şube Müdürümüz Abdullah Küçük ile Sağlık Bilimleri Fakültemiz Dr. Öğr. Üyesi Burçin Akçay Bayraktar’tan oluşan üniversitemiz heyeti, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ek Hizmet Binası ile Dumlupınar Üniversitesi’ni ziyaret etti.

Üniversitemiz heyeti Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ek Hizmet Binası’nı gezerken Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, Başhekim Doç. Dr. Orhan Özatik ve Destek Hizmetler Müdürü Yusuf Kargılı da heyetimize eşlik etti. Gerçekleşen gezi esnasında Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu heyetimize, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ek Hizmet Binası’nın kuruluşu ve bugüne kadar yapılan çalışmaları hakkında detaylı bilgi verdi.

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ek Hizmet Binası ziyaretinin ardından üniversitemiz heyeti Dumlupınar Üniversitesi’ne nezaket ziyaretinde bulundu. Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Remzi Gören’in makamında samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret iyi dilek temennileriyle son buldu.


Fotoğraflar