Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2019

Üniversitemizden Bandırma Gazeteciler Cemiyeti’ne Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Bandırma Gazeteciler Cemiyeti'ne ziyarette bulundu. Kurumsal İletişim Koordinatörümüz Ömer Şimşek’in de eşlik ettiği ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Bandırma Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kaan Bingül ve Cemiyet üyesi gazetecilere  Üniversitemizin son dönem çalışmaları ve başarıları hakkında detaylı bilgi paylaşımında bulundu. Özellikle 2019 YKS yerleştirme sonucunda Üniversitemizin yakalamış olduğu başarıya da vurgu yapan Rektörümüz, gazetecilerin Eski Pertevniyal Hastanesi, açılması beklenen Tıp Fakültesi ve Merkez Yerleşke’mizde devam eden inşaat projeleri hakkındaki sorularını da cevaplandırdı.

Keyifli bir sohbet havasında gerçekleşen ziyaret sonunda Rektörümüz gazeteciler ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kaan Bingül de Cemiyet adına Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’e ziyareti nedeniyle teşekkür etti. Ziyaret, Rektörümüz ve Bandırma Gazeteciler Cemiyeti’ne üye gazetecilerin birlikte hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.