Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2019

Üniversitemizde TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Kurulmasına Yönelik Çalışmalar Başladı

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir başkanlığında çalışmalarını sürdüren Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Kalite Komisyonu, Üniversitemizde TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi kurulmasına yönelik olarak çalışmalarına başladı.

Bu çalışmalar kapsamında, Türk Standartları Enstitüsü (TSE), Bursa Bölge Koordinatörlüğü koordinasyonunda Personel Daire Başkanlığımız tarafından belirlenen 10 grup halinde yaklaşık 350 personelimize eğitim verilecektir. Bursa Bölge Koordinatörlüğü Eğitmeni Mustafa Ekin tarafından temel eğitim, risk tabanlı proses, dokümantasyon ve iç tetkik konularında eğitimler verilmektedir. Her grup için 5 gün süreyle devam edecek olan eğitimlere tüm akademik ve idari birimlerimizden personelimiz iştirak etmektedir.