Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2018

Gösterim: 1306

Üniversitemizde Merhum Öğretim Görevlimiz Yılmaz Uçak’ı Anma Programı Düzenlendi

Üniversitemiz Türk Tarih Topluluğu tarafından Atatürk İlkeleri ve İnkilap Tarihi Bölümü Öğretim Görevlimiz Merhum Yılmaz Uçak’ı anma programı düzenlendi. Rektörlük Konferans Salonu’nda gerçekleşen anma programına Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Alpaslan Serel, Genel Sekreterimiz Cihangir Boz, akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimiz katıldı. 

Düzenlenen anma programında ilk olarak Atatürk İlkeleri ve İnkilap Tarihi Bölümü Öğretim Görevlimiz Merhum Yılmaz Uçak’ın biyografisi okundu. Sonrasında üniversitemiz öğretim üyelerinin vefat ve başsağlığı mesajlarının yer aldığı bir video izletildi.

Anma programı Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Alpaslan Serel’in konuşmasıyla devam etti. Serel, “Hepimiz için hüzünlü bir durum. Bu hüznü yüreğimizde hissediyoruz. Kendisi bizim büyüğümüz ve dostumuzdu. Çok ani bir şekilde aramızdan ayrıldı. Bu süreci yakından yaşadım ve bu süreçte ailesiyle sık sık görüştüm. Merhum Öğretim Görevlimiz Yılmaz Uçak'ın ailesine, değerli eşi ve çocuklarına kapımız her zaman açıktır. Anma programının düzenlenmesi bizler için çok önemliydi. Merhuma Allah’tan rahmet, başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz.” diye konuştu.

Düzenlenen anma programı Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Alpaslan Serel’in konuşmalarının ardından sona erdi.


Fotoğraflar