Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2019

Üniversitemizde KÜSİ Balıkesir İl Temsilciliği Sanayi-Akademisyen Eşleştirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Kamu-üniversite-sanayi iş birliği faaliyetleri kapsamında KÜSİ (Kamu-Üniversite-Sanayi İş Birliği) Balıkesir İl Temsilciliği Sanayi-Akademisyen Eşleştirme Toplantısı, Üniversitemiz ile Kurtsan İlaçları A.Ş. (OTACI) firması arasında düzenlendi. Toplantıya üniversitemizi temsilen Rektör Yardımcımız ve KÜSİ Balıkesir İl Temsilcisi Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Uğur Günşen, Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürümüz Prof. Dr. Hüseyin Eseceli, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. İbrahim Tümen, Üniversitemiz akademisyenleri, Prof. Dr. Nurcan Değirmencioğlu, Dr. Öğr. Üyesi Burçin Akçay Bayraktar, Dr. Öğr. Üyesi Adem Dalcalı, Dr. Öğr. Üyesi Onursal Çetin, Dr. Öğr. Üyesi Kerem Özdemir, Öğr. Gör. Dr. M. Cem Aldağ, Arş. Gör. Şule Keçelioğlu ve Arş. Gör. Mert Atan katılırken Kurtsan İlaçları A.Ş.(OTACI)’yı temsilen ise  Ar-Ge Merkezi Müdürü Gözde Karatepe ve Bandırma Fabrika Müdürü Kurtuluş Temur yer aldı.

Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan toplantı ile kamu-üniversite-sanayi iş birliğinin geliştirilmesi ve bu kapsamda ortak çalışmalar yürütülmesi konusunda görüş birliğine varıldı.