Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2019

Üniversitemizde “Bandırma’da II. Abdülhamid Han’ın İzleri Konferansı” Düzenlendi

İkinci Abdülhamid Han'nın vefatının 101. yılında üniversitemizde “Bandırma’da Sultan II. Abdülhamid Han’ın İzleri” konulu program düzenlendi. Program üniversitemiz Dr. Öğr. Üyesi Resul Yavuz’un Sultan II. Abdülhamid Han hakkında bilgi vermesiyle başladı.

Konferansa İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Zekai Mete konuşmacı olarak katıldı. Bandırma’da Sultan II. Abdülhamid Han’ın izlerinin çeşme, mektep, cami, mahalle, abide, çiftlik ve köylerde bulunduğunu belirten Mete,  bu izleri detaylı bir şekilde ele alan sunum yaptı. Bandırma’nın tarihi geçmişine ışık tutan konferansı öğrenciler, üniversite personeli ve Bandırmalılar ilgi ile takip etti.