Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2019

Gösterim: 2223

Üniversitemizde “Akademik Yükseltme ve Akademik Başarı Ödül Töreni” Düzenlendi

Üniversitemizde “Akademik Yükseltme ve Akademik Başarı Ödül Töreni” düzenlendi. Rektörlük Konferans Salonumuzda düzenlenen törende, Üniversitemizin kuruluşundan bugüne akademik yükseltme alan akademik personelimiz için biniş giyme töreni, bilim dünyasına 25 yılı aşkın süredir katkı sağlayan Öğretim Üyelerimize plaket takdimi, 2018 yılı akademik teşvik kriterlerine göre başarılı olan akademik personelimizin ödüllendirilmesi ve “2018 – 2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Akademik Kurul Toplantısı” gerçekleştirildi.

Düzenlenen törenin açış konuşmasını Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir gerçekleştirdi. Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir yapmış olduğu konuşmada, kuruluşundan bugüne Üniversitemizin yapmış olduğu çalışmalar hakkında akademik personelimizle bilgi paylaşımında bulunarak, Üniversitemizin akademik ve idari personel yapısı, akademik birimleri, öğrenci sayıları, uluslararasılaşma çalışmaları, Uygulama ve Araştırma Merkezleri, kütüphane, sosyal, kültürel ve sportif etkinlikler, altyapı ve inşaat projeleri ile Üniversitemizin akademik hedeflerini anlatan bir sunum gerçekleştirdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in açış konuşmalarının ardından Üniversitemizin kuruluşundan bugüne, akademik yükseltmesi gerçekleşen öğretim üyelerimizin biniş giyme töreni gerçekleştirildi.

Düzenlenen tören, akademik hayatında 25 yılı geride bırakmış ve bilim dünyasına 25 yılı aşkın süredir katkı sağlayan Öğretim Üyelerimize Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir tarafından plaket takdimi gerçekleştirilmesiyle devam etti. Aynı zamanda akademik hayatında 25. Yılını doldurmuş bir akademisyen olan Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’e de Üniversitemiz Öğr. Üyesi ve Balıkesir Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir tarafından plaket takdimi gerçekleştirildi.

Program, 2018 yılı akademik teşvik kriterlerine göre, Üniversitemiz akademik teşvik sıralamasında başarı gösteren 62 akademik personelimize ödül takdim edilmesiyle devam etti. Üniversitemiz akademik teşvik sıralamasında ilk 10’a giren akademisyenlerimize Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir tarafından plaket takdim edilirken diğer akademik personelimize ise Rektör Yardımcılarımız, Prof. Dr. Alpaslan Serel ve Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş tarafından teşekkür belgesi takdiminde bulunuldu.

Program, toplu fotoğraf çekimi ve ardından düzenlenen tören yemeği il