Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2019

Gösterim: 2116

Üniversitemizde 2019–2020 Eğitim-Öğretim Yılı Kayıt Dönemi Sona Erdi

2019 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarına göre bu yıl üniversitemize, toplam 3.347 öğrenci kayıt yaptırmaya hak kazandı. Üniversitemizi kazanan öğrenciler, 16-21 Ağustos tarihleri arasında e-Devlet üzerinden, 19-23 Ağustos tarihleri arasında ise üniversitemize gelerek kayıt işlemlerini tamamladılar. 2019-2020 eğitim-öğretim yılı için üniversitemize 3.096 yeni öğrenci kayıt yaptırdı. Kayıt yaptıran öğrencilerin yaklaşık % 70’i online kayıt yaptırırken, % 30’u ise yerleşkelerimizdeki kayıt masalarında kayıt işlemlerini gerçekleştirdi.


İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Ömer Seyfettin Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Denizcilik Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu ve Adalet Meslek Yüksekokulu kayıt işlemleri Merkez Yerleşkemiz ’de gerçekleşti. Bandırma Meslek Yüksekokulu ve Denizcilik Meslek Yüksekokulu kayıtlarımız Bandırma Meslek Yüksekokulu Yerleşkemiz ‘de, Gönen Meslek Yüksekokulu, Manyas Meslek Yüksekokulu ve Erdek Meslek Yüksekokulu kayıtları ise kendi yerleşkelerinde gerçekleştirildi. Üniversitemize kayıt yaptıran öğrencilere, içerisinde öğrenci bilgi kitapçığı, ajanda defter, kalem, akademik takvim kartı, kitap ayracı, rozet ve bez çantadan oluşan promosyon seti hediye edildi.


Kayıt haftasında, kayıt işlemlerini gerçekleştirerek Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi ailesine katılan yeni öğrencilerimize derslerinde başarılar diliyoruz.


Fotoğraflar