Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2018

Üniversitemizde 2018 YKS Sınavı Görevli Eğitimi Gerçekleştirildi

Üniversitemiz konferans salonunda, saat 11.30’ da 2018 YKS Sınavı Görevli Eğitimi verildi. Eğitim bina sınav sorumluları, bina sınav sorumlusu yardımcıları, ÖSYM temsilcisi ve ilgili görevlilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Alpaslan Serel, katılımcıları sınav öncesinde ve sınav sırasında dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında bilgilendirdi. Katılımcılardan gelen soruları da cevaplandıran Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Alpaslan Serel’ in ardından METEKSAN görevlisi Semih Özer, sınıflarda bulunan saatli kameraların kullanımı hakkında bilgi verdi.

Prof. Dr. Alpaslan Serel, sınavda görev alacak sorumlulara ve sınava girecek olan tüm öğrencilere başarılar dileyerek 2018 YKS Sınavı Görevli Eğitimi’ni sonlandırdı.