Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2018

Gösterim: 2567

Üniversitemizde 2018 – 2019 Eğitim-Öğretim Yılı Kayıt Dönemi Başladı

2018 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarına göre üniversitemizi kazanan öğrencilerimiz, bugünden itibaren kayıt yaptırmaya başladı. Üniversitemizi bu yıl Türkiye'nin 7 bölge ve 81 ilinden toplamda  2.465 öğrenci kazandı.

Tecrübeli ve dinamik akademik kadrosunun yanı sıra genç ve iletişim odaklı idari kadrosuyla da dikkatleri çeken üniversitemize kayıt için aileleriyle birlikte gelen öğrencilerimizin üniversite heyecanı renkli görüntüler oluşturdu.

Kayıt yaptıran öğrencilerimize, içerisinde öğrenci bilgi kitapçığı, not defteri, kalem, logo sticker, akademik takvim kartı, kitap ayracı, cepli karton dosya, iletişim kartı, rozet ve bez çantadan oluşan promosyon seti hediye ediliyor.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Ömer Seyfettin Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Denizcilik Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi ile Adalet Meslek Yüksekokulu kayıtları Merkez Yerleşkemiz’de yapılırken Bandırma Meslek Yüksekokulu, Gönen Meslek Yüksekokulu, Manyas Meslek Yüksekokulu, Erdek Meslek Yüksekokulu kayıtları ise kendi yerleşkelerinde 7 Eylül Cuma gününe kadar devam edecektir. Öğrencilerimiz 3-5 Eylül tarihleri arasında e-kayıt yaptırma imkanı da bulacaklardır.