Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2019

Gösterim: 1438

Üniversitemiz ve Bandırma Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu İş Birliğiyle "Profesyonel Yaşamın İlk Adımları" Projesi Hayata Geçiyor

Bandırma Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Funda Dedeoğlu, Genel Sekreter Serap Özdemir, Kurul Üyeleri Nuray Çon ve Nazan Yılmaz,  kamu-sanayi-üniversite iş birliği kapsamında gerçekleştirilecek olan "Profesyonel Yaşamın İlk Adımları" projesi için Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir'e ziyaret gerçekleştirdiler. Ziyarette, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş, Rektör Danışmanımız ve Sürekli Eğitim Merkezi Müdürümüz (SEM) Doç. Dr. İsmail Şahin ve Ömer Seyfettin Uygulamalı Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Harun Yıldız da hazır bulundu.

Ziyarette,"Profesyonel Yaşamın İlk Adımları"  projesi kapsamında üniversitemiz ve Bandırma Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu iş birliğinde, üniversitemiz 3. ve 4. sınıf kız öğrencilere yönelik girişimcilik kapasitelerini artırmak ve profesyonel iş dünyasına hazırlamak amacıyla eğitim verilmesi konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Proje kapsamında, CV Yazma ve Mülakat Teknikleri Eğitimi, Etkili Sunum Teknikleri Eğitimi, Temel Yönetim Becerileri Eğitimi, Kendini Yönetme (Öz Yönetim) Becerileri Eğitimi ve İş Yaşamında Başarı için Profesyonel Davranış Eğitimi konularında eğitim verilmesi planlanmaktadır.

Bandırma Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Funda Dedeoğlu’nun koordinatörlüğünde gerçekleştirilecek olan proje kapsamında, üniversitemiz Ömer Seyfettin Uygulamalı Bilimler Fakültesi Öğretim Üyeleri Doç Dr. Harun Yıldız ve Doç. Dr. Tarhan Okan ile Araştırma Görevlileri Ahmed Yusuf Sarıhan ve Esra Tani görev alacaktır.

Başvuru için tıklayınız.


Fotoğraflar