Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2020

Gösterim: 1331

Üniversitemiz ve Bandırma Belediyesi Arasında “Eğitim, Danışmanlık ve Hizmet Alımına Yönelik İşbirliği Protokolü” İmzalandı

Üniversitemiz ve Bandırma Belediyesi arasında, danışmanlık hizmet alımı, bilimsel araştırma (veri ve bilgi paylaşımı), staj, sürekli eğitim ve sertifika programları konularında işbirliği yapmak amacıyla düzenlenen protokol, Üniversitemizde imzalandı.

Eğitim, Danışmanlık ve Hizmet Alımına Yönelik İşbirliği Protokolü’nü Üniversitemizi temsilen Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Bandırma Belediyesi’ni temsilen ise Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun imzaladı. 

İmzalanan protokol, Bandırma Belediyesi’nin görev, faaliyet ve çalışmaları için Üniversitemizden alacağı her türlü teknik, idari, mali, hukuki ve benzeri konulardaki “Danışmanlık Hizmet Alımı” ile muhasebe, mesleki eğitim, fotoğraf, film, fikrî eser, güzel sanatlar ve benzeri konulardaki “Hizmet Alımı” işlerinde yapılacak işbirliğini, Bandırma Belediyesi’nde Üniversitemiz öğretim elemanlarının, bilimsel araştırma ve yüksekokul öğrencilerimizin staj görebilmeleri için yapılacak işbirliğini, başvuru ve katılım koşulları Bandırma Belediyesi ile Üniversitemiz tarafından belirlenecek olan, Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi’mizde (BANÜ-SEM) Bandırma Belediyesi personelinin katılacağı eğitim ve sertifika programlarına katılımı konusunda yapılacak işbirliğini kapsamaktadır.


Fotoğraflar